0 In Desserter og lækkerier

· SVAMPEPESTO:

Svampe pesto · 3Nu er det tid til en nordisk inspireret pesto af svampe, valnødder og et skønt, dansk alternativ til den italienske parmesan ost.

Arla har jo det lækreste sortiment af danske gourmet oste hvor jeg i denne pesto bruger “Havgus” osten.

Pestoen bruger jeg typisk som tilsmagning – som et krydderi simpelthen – men favoritten er nu serveret i en portion pasta med friske svampe, valnødder, cremet gedeost og mynteolie.

Det er altså en smagskombination man mindes.

Prøv den!

· Ingredienser:
225 g. valgfri svampe
50 g. valnødder
50 g. Arla “Havgus” evt. parmesan
1 fed hvidløg
1 ½ dl. olie
Salt og peber

· Instruktioner:
Soigner svampene og steg dem af med valnødderne i olie ved maksimum varme i 5 minutters tid.

Vent et øjeblik så det er ikke er så varmt og blend så svampe og nødder med ost, hvidløg, olie, salt og peber.

Personligt er jeg glad for en rustik konsistens hvor man kan fornemme svampene og nødderne.Svampe pesto · 5· Jeg skal til orientering pointere, at osten i denne pesto ikke er et Arla sponsorat.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply