0 In Kage

· “BOUNTY” BROWNIE:

"Bounty" brownie · 3Er man tosset med kokos og chokolade, er dette den ultimative kage!

Det er en god, gammeldags amerikansk brownie smagt til med tropisk kokos inspireret af bloggen anne au chocolat.

Kompliment til choko Anne!
Jeg elsker jo kombinationen af kokos og chokolade, som en typisk “Bounty” jo er, og denne luksusversion er altså ikke dum.

Jeg roder jo med eksamenskedsommeligheder for tiden, i skammeligt god tid faktisk, da jeg ikke vil risikere ikke at have tid til svesken, når han snart kommer til verden…

Jeg glæder mig som ’et lille barn’ til at få et lille barn og der bliver nok at rode med af hus og haveprojekter til den tid, så jeg er lykkelig for, at studietiden snart er slut.

Good bye, Ruth!

Når jeg altså har afsluttet eksaminerne…

Vi er inviteret til hygge hos naboerne (som er mor og far) og jeg har en forhåbning om at blive populær, hvis jeg nu er så fræk at invitere den her chokosøde fryd af kokoskage med til dessert.

Hvis der da er appetit til den.
Mor og far er ikke kedelige i et køkken, der er altid nok mad (til godt og vel 17 mennesker) og det er altså én af de vilde favoritter der snart bliver serveret…

Men nu er det tid til en ny brownie favorit!"Bounty" brownie · 6· Ingredienser:
200 g. smør
200 g. mørk kvalitetschokolade
125 g. hvedemel
3 æg
265 g. sukker
½ tsk. salt
130 g. kokosmel
200 g. kondenseret mælk

Ovn temperatur: 180°C · Varmluft

· Instruktioner:
Kokos og kondenseret mælk røres til “Bounty” dej og formes til 15 stykker.

Smør smeltes og blandes øjeblikkeligt med chokolade som nu smelter…

Mel, æg, sukker og salt piskes til en ’luftig’ konsistens og blandes med smeltet smør og chokolade.

Hæld nu browniedejen i en kageform med bagepapir.

Placer kokosstykkerne i dejen og bag kagen i ca. 25-30 minutter.

Kagen bliver glad for en nat på køl, men minimum 4 timer til servering kan godt fungere.

Ja, det er kedeligt at vente, men ventetiden perfektionerer konsistensen og I bliver lykkelige for det…"Bounty" brownie · 4

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply