1 In Kage

· CITRONKAGE MED KOKOSGLASUR:

Citronkage med kokosglasur · 1Er I klar med lemoncurden?

Så er det tid til den ventede citronkage!

Den er inspireret af en kontant lyst til citrusfrugter.
Det er vel typisk gravide at have lyst til alt muligt.
Jeg håber ikke, at svesken bliver sur af alt det citrus…

Men hvorfor så ikke citronkage?
Det sure med det søde, ikke?

Jeg er tosset med den aromatiske, friske citrussmag og det er heldigt, for det er en seriøs citronkage vi roder med nu.

Så hvis du som mig er glad for den sure citrusfrugt, så glæd dig til at smage!

Og hvis du er sur, så bag en kage der passer til humøret.Citronkage med kokosglasur · 5

· Ingredienser:
225 g. smør
4 æg
250 g. almindeligt sukker
½ dl. citronsaft (ca. 1 ½ citron)
Skal af ½ citron
55 g. creme fraiche
1 tsk. vanilje
150 g. hvedemel
1 tsk. bagepulver
¼ tsk. natron
¼ tsk. salt
Lemoncurd

Glasur:
150 g. flormelis
5 spsk. kokossirup
Evt. vand

Ovn temperatur: 180°C · Almindelig

· Instruktioner:
Smørret smeltes.

Æg og sukker piskes godt og blandes med citronsaft og -skal.

Suppler nu med det afkølede smør, creme fraiche og vanilje og pisk et øjeblik til.

Mel, bagepulver og natron hilser lige på sigten og blandes i med saltet.

Hæld halvdelen af dejen i en ’brødform’ med bagepapir, fordel en portion lemoncurd på og suppler med resten af dejen.

Bag kagen i ca. 1 times tid og køl af.

Bland en glasur af flormelis og sirup og dekorer kagen med kokospynt.

Velbekomme!Citronkage med kokosglasur · 7

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    · LEMONCURD: – Memories of Emily Ann
    31. marts 2017 at 13:34

    […] man så heldig at have lemoncurd i hjemmet, kunne man jo bage citronkage med kokosglasur… Det var ikke kedeligt, […]

  • Leave a Reply