0 In Suppe

· TOMATSUPPE MED CHILI OG FRISKE URTER:

Jeg elsker, elsker, elsker suppe!

Suppe kan man altid nyde en portion af, hvad end det er forår, sommer, efterår og vinter og aldrig kede sig.
Og den gode tid skal man ikke spekulere på nu, for denne suppe tager ikke 100 år, selvom den smager sådan…

Det er simpelthen kærlighed og kvalitet og med sådanne ingredienser er man garanteret velsmag.

Appetitlig tomatsuppe med chili og friske urter, som er god for dig og garanteret vil blive en favorit.
…Det er den hos mig!

· Ingredienser:
2 kg. friske valgfrie tomater
2 rødløg
5 fed hvidløg
ca. 1 l. vand eller bouillon
Valgfrie urter som eksempelvis frisk oregano
Salt og peber
Honning
Olivenolie
Portion: 4-6 personer

Ovn temperatur: 225°C · Varmluft
Tomatsuppe · 8· Instruktioner:
Soigner rødløg og hvidløg og placer dem med tomaterne på en bageplade med bagepapir.

Suppler med salt, peber, frisk oregano, honning og olivenolie og bag alt i 15 minutters tid.

Nu hvor tomater, løg, krydderier og urter er glade, skal skidtet i en gryde med vand eller bouillon.

Start med ½ l.

Suppen koges i 5 minutters tid og blendes.

Suppler med vand/bouillon til konsistensen er perfekt.

Smag til med chili efter temperament og server med cremefraiche og friske krydderurter.Tomatsuppe · 16

Tomatsuppe · 18Hvis I nu har lyst til at perfektionere suppen, skulle I pochere æg til.
Det er den lækreste smagskombination og jeg er pjattet med det.

Skeptisk?
Pjat med dig…

No Comments

Leave a Reply