0 In Brød og boller/ Frokost

· TOASTBRØD:

Toastbrød · 6

Toastbrød · 3Friskbagt brød er smagen af hygge.

Intet er så hyggeligt som friskt, hjemmebagt brød i regnvejr.
Og heldigvis er det kedeligt vejr nu.

Ikke at det normalt glæder mig, men det er altså perfekt hyggevejr!
Og hvis der er noget jeg er, så er det en hyggefis.

Jeg har en forhåbning om med tiden at inspirere til alverdens forskellige toasts, men for nu er det godt med smør og en 100 år gammel ost og så takker jeg for mad!

Og hvem takker jeg så?
Louise på Loui & Bearnaisen.
Tak for inspirationen til dette brød. Toastbrød · 10· Ingredienser:
50 g. frisk gær
3 dl. sødmælk
50 g. smør
1 æg
25 g. almindeligt sukker
1 tsk. salt
ca. 450 g. hvedemel
100 g. grahamsmel
Portion: 1 brød

Ovn temperatur: 200°C · Almindelig

· Instruktioner:
Smør smeltes, tilsættes mælk og gær og blandes med æg, sukker, salt og mel.

Ingredienserne æltes til en dej og hæver i ca. 45 minutter.

Ælt dejen et øjeblik, kom den i en brødform og hæv i 30 minutters tid.

Brødet bages nu i ca. 25 minutter, befries af formen og I venter tålmodigt i godt og vel 20 minutter, til brødet er klar til smagning…Toastbrød · 11

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply