0 In Desserter og lækkerier/ Kage

· BROWNIEKAGE MED MASCARPONECREME OG AMARETTOMARINEREDE KIRSEBÆR:

Browniekage med mascarponecreme og amarettomarinerede kirsebær · 6Det er en skøn årstid nu!
Når én lækkeri er gammel og træt er en ny frisk og klar til nydelse og nu er det så tid til kirsebær.
Smagen af chokolade og kirsebær er kagekærlighed, så er du glad for bær og seriøs chokoladesmag og har du en elskling der skal fejres, så er denne kage perfekt!

Jeg har selv fødselsdag i juni og blev fejret til perfektion!
En fornøjelig fødselsdag med spontan sjov fra start til slut og jeg kedede mig ikke et øjeblik…
Fjeldgeden og det nye kid har sjovt nok også fødselsdag i juni, så denne måned er festlig!

For tiden er jeg for forelsket i min søn til kamerakreativitet og nye madminder.
Jeg nyder livet som mor og oplevelsen af hvordan det forbedrer mig som person.
Et nyt menneske er i mit liv og jeg fornyer mig med ham.
Som perfektionist er tålmod nyt for mig, men jeg fornemmer på ham, at jeg er god nok.
God nok til mig selv og folk jeg elsker. Den ’gode mavefornemmelse’ var ikke så tosset.

God nok er perfekt for nu…

Og chokolade er jo altid nydeligt, også som ny mor tosset af kærlighed, så for nu vil jeg nyde mindet om kagen og håbe, at nogen har noget chokolade til mig…Browniekage med mascarponecreme og amarettomarinerede kirsebær · 12· Ingredienser:
120 g. smør
240 g. chokolade
360 g. sukker
4 æg
60 g. hvedemel
20 g. kakao
½ tsk. salt
150 g. tørrede kirsebær
150 g. soignerede kirsebær
3 spsk. Amaretto (mandellikør)
300 g. mascarpone ost
Saft og skal af ½ citron

Ovn temperatur: 175°C · AlmindeligBrowniekage med mascarponecreme og amarettomarinerede kirsebær · 1· Instruktioner:
Soigner kirsebærerne og mariner dem i Amaretto i 12 timers tid.

Smør og chokolade smeltes ved minimum varme.

Sukker og æg piskes et øjeblik og chokoladen blandes i.

Kom hvedemel, kakao, salt og tørrede kirsebær i blandingen.

Dejen hældes i 3 forme af ca. 15 cm. og bages i 20 minutter.

Mascarpone, flormelis og kirsebærpuré piskes til en creme og fordeles på kagerne.
Vent 1 times tid, så kagerne ikke kommer direkte fra ovnen.
Det er cremen ikke glad for.
Praktisk er det jo, at kagerne bages i god tid!
Eksempelvis når man marinerer bær.

Dekorer kagen med friske kirsebær og server!Browniekage med mascarponecreme og amarettomarinerede kirsebær · 9

Browniekage med mascarponecreme og amarettomarinerede kirsebær · 14

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply