0 In Desserter og lækkerier

· RØDGRØD MED FLØDE:

Rødgrød med fløde · 1Nu er det tid til kulinarisk kærlighed!
Smagen af dansk sommer…
Smagen af glade minder, møgvejr og myggestik…

Rødgrød med fløde!
Jeg elsker det skidt og lever af det for tiden…

Hvordan man roder med rødgrød er nok så forskelligt fra familie til familie, men principielt er det jo simpelthen grød på røde bær.
Jeg baserer altid grøden på jordbær og supplerer med favorit bærrene og hvad der er friskt for tiden.
Rødgrød med rabarber er eksempelvis ikke tosset…

Når grøden er klar, supplerer jeg altid med friske bær, som komplimenterer grøden perfekt!
Tiden det tager den varme grød at blive kold, giver bærrene er en skøn konsistens.Rødgrød med fløde · 8· Ingredienser:
½ kg. blandede bær til grøden
250 g. valgfrie bær
1 ½ dl. vand
Korn af 1 vaniljestang
150 g. sukker
Saft af ½ citron
½ l. piskefløde
Portion: 4 personer

· Instruktioner:
Soigner bærrene og kom dem i gryden med vand, vanilje, sukker og citronsaft.

Kog bærrene i 10 minutters tid ved medium varme.

Er der skidt ved, skummes bærrene af.

Blend nu til grødkonsistens direkte i gryden (hvis I har maskinen til det) og kom friske, soignerede bær i.

Lad grøden blive kold og pisk så fløden et øjeblik.

Server rødgrøden med pisket fløde og rød skovsyre!Rødgrød med fløde · 10

Rødgrød med fløde · 3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply